Yamaha PSR-E463 Review

Yamaha PSR-E463 Review

Yamaha is één van de meest populaire merken als het aankomt op keyboards. In dit artikel zal de PSR-E463 van Yamaha besproken worden. Dit keyboard is met name populair onder beginnende keyboardspelers, dit komt met name door de gunstige prijs-/kwaliteit verhouding. Maar waar beschikt de PSR-E463 eigenlijk over? U leest het in deze review!


Yamaha PSR-E463: Specificaties

Om te beginnen is het aantal voices en styles interessant. Het keyboard beschikt over 758 klanken en ruim 230 styles.

Verder heeft de PSR-E463 veel effecten en handige functies. Zo heeft het instrument Live control knoppen, een Pitch Bend wiel en de Groove Creator.

Het klavier van het keyboard bestaat uit 61 aanslaggevoelige toetsen. De toetsen zijn niet gewogen, zoals bij een piano het geval is.

Yamaha PSR-E463 Specificaties

De PSR-E463 heeft een polyfonie van 48, dit houdt in dat het keyboard 48 klanken tegelijk kan laten horen. De speakers van het instrument hebben een vermogen van 2x6 Watt.

Yamaha PSR-E463: Wat kan beter?

Natuurlijk kan het aantal styles en voices altijd meer. Zo heeft de luxe Yamaha Genos ruim het dubbele aan klanken, waaronder samples van de CFX-concertvleugel. Nou is de stap naar de Genos natuurlijk erg groot, is het beter om te kijken naar de iets duurdere PSR-EW410. Het grote verschil tussen de E463 en de EW410 zit in de speakers, de speakers van de EW410 hebben namelijk een vermogen van 2x12 Watt.

Yamaha PSR-E463 Review: Conclusie

Yamaha PSR-E463 Review

De Yamaha PSR-E463 is erg populair en dat is niet zonder reden. De prijs-/kwaliteit verhouding van dit keyboard is namelijk ontzettend goed.

Het vele aantal mogelijkheden in combinatie met de hoogwaardige klanken maken dit een ideaal keyboard voor de beginnende/gemiddelde toetsenist!

Inmiddels is de Yamaha PSR-E463 vervangen door de PSR-E473. Lees hieronder meer over de gloednieuwe Yamaha PSR-E473!


Opvolger: Yamaha PSR-E473 Kopen?

  • 4.9/5 Trustpilot-score
  • Dé Specialist in toetsinstrumenten
  • Gratis levering vanaf €60,-

  • 4.4/5 Trustpilot-score
  • 200+ verschillende keyboards
  • Gratis levering vanaf €75,-

Deel jouw ervaringen & tips

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *